یک شنبه 29 مرداد 1391برچسب:دوستی به قصد ازدواج, :: 21:32 :: نويسنده : ریحانه
دوستی به قصد ازدواج
![]() ادامه مطلب ... ![]()
پنج شنبه 26 مرداد 1391برچسب:روز جهانی قدس, :: 11:54 :: نويسنده : ریحانه
روز قدس، روزي است که بايد سرنوشت ملت هاي مستضعف معلوم شود. ![]() قدس، قبله نخستین و حرم دوم مسلمانان جهان، سرزمین اصلی و وطن میلیونها آواره مسلمان فلسطینی است که استکبار جهانی توسط صهیونیسم جنایتکار، از سال 1948 آن سرزمین را... ادامه مطلب ... ![]() بزرگترين وظيفهى منتظران بزرگترين وظيفهى منتظران امام زمان اين است كه از لحاظ معنوى و اخلاقى و عملى و پيوندهاى دينى و اعتقادى و عاطفى با مؤمنين و همچنين براى پنجه درافكندن با زورگويان، خود را آماده كنند. كسانى كه در دوران دفاع مقدس، سر از پا نشناخته در صفوف دفاع مقدس شركت مىكردند، منتظران حقيقى بودند. كسى كه وقتى كشور اسلامى مورد تهديد دشمن است، آمادهى دفاع از ارزشها و ميهن اسلامى و پرچم برافراشتهى اسلام است، مىتواند ادعا كند كه اگر امام زمان بيايد، پشت سر آن حضرت در ميدانهاى خطر قدم خواهد گذاشت. اما كسانى كه در مقابل خطر، انحراف و چرب و شيرين دنيا خود را مىبازند و زانوانشان سست مىشود؛ كسانى كه براى مطامع شخصى خود حاضر نيستند حركتى كه مطامع آنها را به خطر مىاندازد، انجام دهند؛ اينها چطور مىتوانند منتظر امام زمان به حساب آيند؟ كسى كه در انتظار آن مصلح بزرگ است، بايد در خود زمينههاى صلاح را آماده سازد و كارى كند كه بتواند براى تحقق صلاح بايستد. يك حكومت صددرصد مردمى حكومت آيندهى حضرت مهدى موعود ارواحنافداه، يك حكومت مردمى به تمام معناست... امام زمان، تنها دنيا را پر از عدل و داد نمىكند؛ امام زمان از آحاد مؤمن مردم و با تكيه به آنهاست كه بناى عدل الهى را در سرتاسر عالم استقرار مىبخشد و يك حكومت صددرصد مردمى تشكيل مىدهد (در ديدار اقشار مختلف مردم به مناسبت نيمهى شعبان در مصلاى تهران 1381/7/30 ) ![]()
یک شنبه 15 مرداد 1391برچسب:دلیسته یاران خراسانی خویشم, :: 20:39 :: نويسنده : ریحانه
سرخوش ز سبوی غم پنهانی خویشم
![]() آیادوست داری آگاه شوی ازچیزی که بدون آن عملی ازتوپذیرفته شده نیست؟امام صادق علیه السلام دراين باره فرمودند:گواهی به توحیدونبوت ،اقراربه آنچه که خداوندفرموده،ولایت ماوبیزاری دشمنان ما،تقواوانتظارقائم ما شنیده ای که المنتظرکالمجاهد!چه جایگاه رفيعي،اما بدست آوردن این جایگاه زحمتی می طلبد به اندازه تلاشگر راه خدا ...
اگر كه خود را آماده تلاش كرده اي با ماهمراه شو...
![]() گام اول: انتظار باور کن که امامت زنده وحاضر است ودرلحظه لحظه زندگی تو جریان دارد
گام دوم :سلمان وار،ابوذر وارو...با این امام زنده ات همراه باش وفاصله خودرا بااوکم کن تاجایی که بشوی مثل سلمان .قوت قلب امامت باش.
گام سوم: تودر جامعه حضور داری هر نقشی که داری به بهترین شکل آن را انجام بده. معلم،دانش آموز، کارمند،همسر،فرزندو...
گام چهارم: هرجاکه هستی به گونه ای باش که مردم تقوا را درتو ببینند وامام صادق علیه السلام تقوارا درعمل به واجبات می دانند. ازاین پس با مطالعه وپرسش ،به دنبال کشف وظیفه ات در قبال امامت باش ،به دنبال اینکه بدانی منتظر یعنی چه....
حرف آخر: اکنون که حرف وعملت یکی شده به سراغ دوستانت برو، فرد منتظر جامعه خودرا منتظر می کند . ... یاعلی
![]()
چهار شنبه 11 مرداد 1391برچسب:وظایف منتظران, :: 10:38 :: نويسنده : ریحانه
یک سوال؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ آیا در زمان غیبت وظیفه ای بر عهده منتظران هست یا نه؟آیا لازم است از جانب آنها در دوران غیبت کاری انجام شود یا خیر؟ ادامه مطلب ... ![]()
عصرغیبت به عنوان فرصتی برای ایجاد آمادگی جهت رویداد ظهور، حائز اهمیت خاص استو هرچه به زمان وقوع این مهمترین واقعه در تاریخ بشریت، نزدیک تر میشویم،لزوم این آمادگی بیشتر احساس میشود.
واقعه ظهور بعنوان بزرگترین رویاروئی کیفی بین حق و باطل ، طبیعتا نیازمند آمادگی های ادراکی خاص خود میباشد، که بدون دردست داشتن تعریفی جامع و کامل از"فلسفه ی غیبت" و "مفهوم انتظار"که در بر دارنده ی وجوه معرفتی و نیز کاربردی این دو مهم باشد، تبیین دغدغه ها و آماده سازیهای قبل از ظهور امکان پذیر نخواهد بود .
ادامه مطلب ... ![]()
اموالی که زن در دوران زندگی مشترک از طریق اشتغال کسب می کند:
امروزه به خلاف گذشته معمولا زنان که نیمی از پیکر جامعه بوده و می توان گفت نقش آنان در پویایی اقتصاد اگر بیشتر از مردان نباشد کمتر هم نیست، زنان در مشاغل مختلف مشغول به کار هستد و از این راه درآمدهایی را کسب می کنند، سؤال اینجاست که آیا پس از ازدواج مالکیت این درآمد نیز بین زن و شوهر مشترک است یا اینکه در دست زن بوده و اختیار تام بر آن دارد؟پاسخ این سوال را در سه رژیم حقوقی ایران ،فرانسه و کامن لاو بررسی می کنیم.
مالک اموالی که زن از طریق اشتغال به کسبی به دست می آورد در حقوق ایران
بر اساس قاعده «الناس مسلّطون علی اموالهم » اما استقلال مالی زوجین در حقوق ایران چنین تعریف شده است که زن و شوهر پس از ازدواج (در دوران زندگی زناشویی) از دو دارایی ممتاز و جدا از هم برخوردارند . اموال زن و مرد دارایی مشترکی را تشکیل نمی دهند و زن پس از عقد نکاح در اداره، تنظیم و تصرف اموال و دارایی های سابق یا اموال مکتسبه در دوران زناشویی استقلال کامل دارد و می تواند هر گونه عمل مادی و حقوقی نسبت به آنها انجام دهد . ریاست شوهر بر خانواده، هیچ گونه اختیاری در اموال زوجه، برای او به وجود نمی آورد و پس از انحلال نکاح هم هیچ گونه دارایی مشترکی، آن گونه که امروزه در حقوق کشورهای غربی و غیر آن مرسوم است، به وجود نخواهد آورد.
اموالی که زن از طریق اشتغال به کسبی به دست می آورد در حقوق فرانسه و رویه کامن لا:
در کامن لا از گذشته های دور این فرض وجود داشت که پس از ازدواج دیگر دو مالکیت و دارایی وجود نخواهد داشت. طبق اصول این دکترین، از آنجا که تصور دو مالکیت در مورد اموال زن و مردی که ازدواج کرده اند، امکان ندارد و نمی توان برای یک مال، دو مالک تصور نمود، باید یکی از طرفین ازدواج را بر داراییهای مشترک مسلط نمود و از این دو نفر، شوهر برای حکومت بر اموال مناسبتر است. این اصل غیر منصفانه در حقوق انگلستان با به کار بردن قاعده انصاف و همچنین مقررات بعدی تا حدی تعدیل شد و قانونی که در سال 1870 به نام «قانون اموال زنان ازدواج کرده» به تصویب رسید تا حد زیادی به این مساله پرداخت. این قانونها بعدها با تصویب قوانین دیگر از جمله «قانون مالکیت زنان ازدواج کرده» و «قانون اموال و مالکیت زنان» اصلاح گردید. در حقوق فرانسه بر طبق رژیم اشتراک اموال روال به همین صورت است اما اگر ازدواج طبق رژیم افتراق صورت گرفته باشد تا حدودی زن استقلال مادی دارد امام از آنجا که در حقوق فرانسه زن عهده دار نیمی از خرج زندگی مشترک است . اگر در انجام این وظیفه کوتاهی کند طبق قانون از اموال اختصاصی او برداشته می شود.
![]()
![]() |